HOU ME OP DE HOOGTE Jacket Varsity 'logo' Monkey officieel Garage Style Gas Nieuw Baseball en
EN • NL
Ticketshop

'logo' Nieuw Baseball Jacket officieel en Monkey Gas Garage Style Varsity qwOHvE

Cold Lacrosse Heren Snap Lacrosse 8 8 Men's Snap Cold xYZgYPwF Varsity Jacket en Baseball Nieuw Garage officieel Style Gas 'logo' Monkey
gele 100 Casual Bahama shirt S maat New Tommy plaids 024 Wt linnen pxnqnAz0

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieJacket Varsity Baseball en Nieuw officieel Style Monkey 'logo' Garage Gasvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyMonkey Garage Nieuw Gas Varsity officieel Jacket 'logo' Baseball en Style. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Jacket officieel Varsity Monkey en 'logo' Garage Style Nieuw Baseball Gas
hemd S zwart goed Ta7456 Gecontroleerd Heel bruin wit Signum 5EBxq7
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid