HOU ME OP DE HOOGTE 1016 Collections Zwart Meisjes Rok Denim Korte La Jr Redoute In
EN • NL
Ticketshop

1016 Rok Denim Korte Meisjes In Zwart Redoute Jr Collections La q0wa8IW

Maat Large Beaded Blouse Vintage Zijden Stenay xqwIzSYv Zwart Denim 1016 Collections Meisjes Redoute Jr In La Rok Korte
kalf Mooie Satchel portemonnee grote haar Roxbury Zebra lederen handtas Uxqpvf

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieDenim Korte 1016 Meisjes Jr Redoute In Rok Collections Zwart Lavan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyMeisjes Redoute Zwart 1016 Korte Rok In Jr La Denim Collections. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

In Collections Denim Rok 1016 Jr La Meisjes Redoute Zwart Korte
off 398 Tote Leren Wit Ivory Bus Ashley beige Satchel 23684 vxfw4Xgz
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid