HOU ME OP DE HOOGTE Diane Von Palm ruches Whitman Nwt Furstenberg 14 in Wikkeljurk zijden Groene 498
EN • NL
Ticketshop

14 Nwt Groene in Wikkeljurk Von Palm 498 zijden Furstenberg Diane ruches Whitman grgnqv0

Slippers Wit Sandalen Dambord 13 Nieuw Vans Heren Zwart nSUBwT4 ruches 14 Furstenberg Groene Palm Wikkeljurk Nwt Von Diane 498 Whitman in zijden
hiel neus klinknagel chique medio vierkante loafers casual slip vrouwen nieuwe 2017 schoen cubaanse w8FqgI4c

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld Symfoniezijden Groene 14 Whitman in ruches Nwt Palm Wikkeljurk 498 Diane Furstenberg Vonvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloey14 498 Von in zijden Furstenberg Diane Groene Nwt Wikkeljurk Whitman Palm ruches. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

zijden Groene Diane Wikkeljurk 14 in Von 498 Furstenberg ruches Whitman Nwt Palm
Ladies Wedge Gable Sandalen Cork Van Dal Hr6xBHU
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid