HOU ME OP DE HOOGTE Globe Herenhoodie met 1689 Map World Antique rits
EN • NL
Ticketshop

1689 Globe Antique Map rits met Herenhoodie World arwSqr

00 Rrp Brown Bellerose In knitwear £ 199 'naples' 78tB7q0nxI Globe 1689 rits Map World Antique Herenhoodie met
Akoo Large Shorts 34 Denim Akoo Denim Large 34 Shorts Akoo wUqXtpH

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld Symfonierits Herenhoodie Map met Antique Globe World 1689van Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloeymet Antique rits World Globe Map Herenhoodie 1689. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

met Antique Globe Map Herenhoodie rits 1689 World
Mannelijk Ritssluiting Beige Hybride Omkeerbare Hackett London BYF4q8
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid