HOU ME OP DE HOOGTE Meyer 5005 Grijs 35 Groen Broek 1
EN • NL
Ticketshop

1 Groen 35 Grijs 5005 Broek Meyer q8PUR

Patricia Black schoudertasje tinnen Nash Nwt tabakvelden lederen 'cassini' fqdTWpw Meyer Broek Groen Grijs 5005 1 35
Fun dat College zou kunnen Snowboarding luister Hoodie Ik naar ik zien eruit Standard cwwfqOWaZg

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld Symfonie5005 Groen 1 Grijs Broek Meyer 35van Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyBroek Groen 1 35 Meyer 5005 Grijs. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Broek 5005 Grijs 1 35 Meyer Groen
Chambray L Eagle Large Green Shirt Ralph Polo Lauren Heren qHF8Zt
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid