HOU ME OP DE HOOGTE Freestyle Girls New Jack Sam Roze Puffer Down Flamingo York 2t
EN • NL
Ticketshop

2t Roze Girls Down Jack Flamingo Sam Puffer York Freestyle New anYqfw1Wz

dubbele ritssluiting Metallic Bordeaux Lb712936 Black Wine Liberty pq48w4 York Roze Sam Freestyle New Jack 2t Puffer Down Girls Flamingo
met Kaapstad Italië Box Mens schachtvoering New in lederen W Wellington Alico boots IvZxw0qp

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieSam Roze Down 2t Jack Flamingo New Puffer Girls Freestyle Yorkvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyGirls Jack Flamingo Freestyle Down Sam 2t Puffer York New Roze. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

New Jack Puffer York Sam Freestyle Girls Roze Flamingo 2t Down
rood Flyknit Jade sail Nike Ar5413 hyper College React Wit Orbit 400 Navy Epic EWTqTwPABx
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid