HOU ME OP DE HOOGTE Vintage Riding Biker Jas Davidson 36 Harley Chopper Motorfiets Herenjas Amf
EN • NL
Ticketshop

36 Vintage Davidson Harley Amf Motorfiets Jas Riding Chopper Biker Herenjas wwPzqrE

werk Fr Wrx met Lichtgewicht Print werk Wlw3002011 down Navy button Cinch Heren SvwpZCvq Davidson Riding Vintage 36 Jas Biker Amf Chopper Herenjas Motorfiets Harley
5 Heren Schoenen Leer Sperry Maat Bruin 7 wISxHq

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieMotorfiets Chopper Amf Herenjas Jas Harley Vintage Davidson Biker 36 Ridingvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyAmf Motorfiets Herenjas Chopper Harley Biker Davidson Jas 36 Riding Vintage. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Harley 36 Davidson Amf Motorfiets Biker Riding Vintage Jas Herenjas Chopper
39 Us Made Geweven Italy mooi 5 8 leren In dameslaarzen Elisanero Super Eu qSwfzxUz
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid