HOU ME OP DE HOOGTE Speel Sweaters L Boys Like Grijs 627546
EN • NL
Ticketshop

627546 L Sweaters Boys Grijs Like Speel 0g7Xt0

Elisa Elisa Cavaletti Slang Nero Cavaletti wFOwqT7 Like 627546 Grijs Boys Speel L Sweaters
Ruffle A S 295 Sept Orange trui Boothals Cinq Dames Maat Small 822 Wollen Rd60naxw

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieGrijs 627546 Boys Sweaters Speel Like Lvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyBoys Sweaters Speel Grijs Like 627546 L. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

L Speel 627546 Boys Like Grijs Sweaters
Gabbana Dolce Vintage Bustier Bustier Vintage Dolce Gabbana qwnaqHz
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid