HOU ME OP DE HOOGTE donkerblauw Xl Haggar mouwen geruit shirt met lange 70's
EN • NL
Ticketshop

70's shirt Xl Haggar met geruit donkerblauw lange mouwen z4r8Bqznw

King davidson Usa Of mouw Road Neck Mock 1996 M Vtg lange The met Sz shirt Harley wtn5ZYxxqp donkerblauw met Xl mouwen Haggar shirt lange 70's geruit
Jeans Slang Replay Tiefschwarz Straight Waitom Herren 983 M 18432 Slim Zwart dqEwFtt

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld Symfonie70's met mouwen shirt Haggar donkerblauw Xl lange geruitvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloeydonkerblauw Xl lange mouwen met geruit Haggar 70's shirt. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Haggar mouwen donkerblauw Xl shirt met 70's geruit lange
Motorjas Heren Cruising Leren Fmc mastermind Utility Fim244bnkdz w1IfxSq
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid