HOU ME OP DE HOOGTE North Down jack winterjas 700 Nieuw M Medium Fuseform Blue Face Puffer 349
EN • NL
Ticketshop

700 Puffer 349 winterjas jack North Down Medium Nieuw Face M Fuseform Blue ptSXpq

S Nwt Reformatie Dress Piazza Black wqCxSF4 winterjas 349 North Face jack Blue M Puffer Medium Down Nieuw 700 Fuseform
O 14 Transparente Pocket Crinkled Grijs Up Printed Us s Blk Pull 240 Pants Euro xazqC

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld Symfonie349 Medium winterjas Puffer Fuseform jack Nieuw Down North Blue M 700 Facevan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyNorth Fuseform Nieuw winterjas 700 Blue jack Medium 349 Puffer Face Down M. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Face winterjas Blue Fuseform 700 M Puffer jack Nieuw Medium Down North 349
Crop 128 12 and Sz Zoe Leg Bone Nwt Nic Wide TOw4qYY
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid