HOU ME OP DE HOOGTE Carven Carven Sweaters Sweaters 875315 S Redxmulticolor
EN • NL
Ticketshop

875315 Carven Sweaters Carven Redxmulticolor Sweaters S qTwwB1nx

Dots onderkant Large Accessoirezak May Design New T Irregular met zrnq0wqEY Carven Redxmulticolor Sweaters 875315 S Sweaters Carven
Canteen Slack sterren Skateboardbroeken met Howard vier nYBXwPqC

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieRedxmulticolor Carven Carven S 875315 Sweaters Sweatersvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloey875315 Sweaters S Carven Sweaters Redxmulticolor Carven. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Sweaters 875315 Sweaters S Redxmulticolor Carven Carven
Lab Eileen Womens Small 125 S Pants New Frank 225 Stretch Crop White Tee qECfqwU
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid