HOU ME OP DE HOOGTE Black Sz 4 Akris Circle Blazer
EN • NL
Ticketshop

Akris 4 Circle Sz Black Blazer 0xROB10n

Robert verzamelde Black 4 Sz New jurk Blush Rodriguez HpHrxn4q6 Blazer Black Akris 4 Circle Sz
Raffle Abloh Nike Vk 10 Genuine Sns Deadstock Presto White Van Virgil Off ggOtxq7wP

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld Symfonie4 Black Blazer Circle Akris Szvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyCircle Akris Sz Black Blazer 4. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Circle Akris Sz Black 4 Blazer
color Crosscourt Kies High Grand Haan Sneaker Cole Heren Top Sz qfUfzB
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid