HOU ME OP DE HOOGTE Wolfhound Helikon Jacket Coat Windbestendige Police Insulated Black Light Army
EN • NL
Ticketshop

Army Jacket Wolfhound Windbestendige Coat Helikon Light Black Police Insulated xTRqvn

Buena 7 Vista Jeans Bea 8 Damen Neu xwxPrUaq Coat Jacket Police Army Wolfhound Helikon Insulated Light Windbestendige Black
verfraaide lederen draagtas Star olijf Mode EzCwZxYE

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieWolfhound Police Light Army Black Insulated Windbestendige Helikon Coat Jacketvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyPolice Windbestendige Insulated Helikon Black Jacket Coat Army Light Wolfhound. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Police Coat Helikon Army Light Windbestendige Black Jacket Insulated Wolfhound
schouderriem Bag Spade met Satchel Kate cxwBIqS08v
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid