HOU ME OP DE HOOGTE L l Beige Damesmaat Kleur Kostuumjas 109658 Aspesi
EN • NL
Ticketshop

Aspesi Damesmaat Kleur 109658 Beige Kostuumjas L l wwq06f

Bomberkap Jasje Warm Parka Heren Gewatteerd Winterjas Navahoo Jas wx4BnHv 109658 Kostuumjas l Damesmaat Aspesi Beige Kleur L
Cramps Cramps damesschoenen 01 02 Demonia 03 Cramps pI4PwxE

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld Symfonie109658 l Beige Kleur Aspesi L Damesmaat Kostuumjasvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloeyl Damesmaat Kostuumjas 109658 Beige L Kleur Aspesi. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

L Aspesi Damesmaat Beige Kostuumjas l Kleur 109658
Donkerbruin Maat Herenschuim Schoenen Loafers 12 Izod 889260594296 Heren xqfRaRI
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid