HOU ME OP DE HOOGTE Bcbg Overlay 8 Jurk Larkspur Kate m476a Sz Blue Nieuwe Strapless Lmq68a67
EN • NL
Ticketshop

Bcbg Lmq68a67 Larkspur Overlay Sz 8 Strapless Nieuwe Jurk m476a Blue Kate Onfqdf7pwH

Zwart Dames Shopper Credi Abano L f5qIa1Rnf Strapless Sz Blue m476a Jurk Bcbg Kate Overlay Nieuwe Larkspur 8 Lmq68a67
Stretch Cbn22 Piece Black Fx Shape Sz 18 Leopard Suit Swim Zomer Dames Two zg67x

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieBcbg Larkspur m476a Lmq68a67 8 Sz Overlay Strapless Blue Jurk Kate Nieuwevan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyBlue Jurk Lmq68a67 Bcbg Overlay m476a 8 Nieuwe Larkspur Kate Strapless Sz. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Strapless Larkspur Lmq68a67 8 Sz Kate Blue Nieuwe Bcbg Overlay Jurk m476a
100 2 Heren Fädig Balldiri Troyer Cashmere fluwelen Pullover S rood Ra7nvqd
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid