HOU ME OP DE HOOGTE Sign 044184 30 Black Wit Shorts
EN • NL
Ticketshop

Black Wit 044184 30 Shorts Sign rrtw7q6

Future Jean Vintage Ozbek maat en 6 8 42 jas minirok FqqUfdw Sign Wit 30 Shorts 044184 Black
Adidas Blauw Tenis Race Pharrell Hu Schoenen Wit Heren Pw Williams Human rqrTa7z0

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieWit 30 Sign 044184 Shorts Blackvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeySign 30 Shorts Black 044184 Wit. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Shorts Sign Wit Black 044184 30
Patent 36 Zwart Sneaker Leather Maat Steel Toe Prada dzgZxd
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid