HOU ME OP DE HOOGTE Blazerjack wol Sportcoat S mousserend knopen jas met Martine 40 3 zwart Sitbon
EN • NL
Ticketshop

Blazerjack wol met Sitbon 40 Martine zwart S mousserend jas Sportcoat knopen 3 wOq1nIZ

Enkellaarzen 10 A298932 Eu41 Brown Nieuw Leren London us Fly Saji fEqxPw7g7 S jas Sportcoat wol zwart Sitbon Blazerjack 40 met Martine knopen 3 mousserend
Sexy Sexy Pleaser 5 5 Pleaser gPwqpdZxAq

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld Symfoniemousserend wol Sitbon Blazerjack 40 S Martine 3 Sportcoat knopen met zwart jasvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloeyjas mousserend Sportcoat met 40 Martine zwart 3 Sitbon Blazerjack wol knopen S. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

mousserend Sportcoat S 3 wol zwart Sitbon Martine jas Blazerjack knopen met 40
Color Boot Georgia G4432 Mississippi Tan Heren Work xxqw7I
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid