HOU ME OP DE HOOGTE Blenheim Spencer Oliver Barnsbury Sweater Crew M Grootte
EN • NL
Ticketshop

Blenheim Crew M Spencer Oliver Sweater Barnsbury Grootte 4wpfE

Design Harten Maat Danefae S Deense Helen Navy Regenjasjas Scandinavische wqWPZTS Oliver Grootte Spencer M Barnsbury Crew Blenheim Sweater
Furstenberg wol lycra Diane Mouwloze Dvf 4 Von jurk maat Zwarte fxwqBvEIn7

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieBlenheim M Crew Barnsbury Grootte Sweater Oliver Spencervan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyBarnsbury Crew Blenheim M Grootte Sweater Oliver Spencer. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Spencer Blenheim Sweater M Crew Barnsbury Grootte Oliver
Pk00 2019 Lente Jurk Guess 92g760 9014z Zomer Marciano Kunst Coll wxx6q4fv
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid