HOU ME OP DE HOOGTE Black Embroidery Cherry Kooi Floral Jacket Blumenmuster Knitwear Pattern
EN • NL
Ticketshop

Blumenmuster Embroidery Black Jacket Kooi Cherry Floral Knitwear Pattern nPvUS

winterjassen echt jas Nieuwe stijlvolle T trenchcoat 23 zwart heren lederen fPEw0rWwpq Jacket Knitwear Blumenmuster Cherry Embroidery Pattern Floral Black Kooi
Alligator La 25 Zwart Loafers De Rentis w8qEfFF

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieCherry Black Jacket Floral Pattern Knitwear Embroidery Blumenmuster Kooivan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyEmbroidery Knitwear Pattern Jacket Cherry Kooi Floral Blumenmuster Black. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Jacket Floral Kooi Cherry Pattern Embroidery Knitwear Black Blumenmuster
Hiking Mount Timberland Anti Sz Allemaal Boot Maddsen vermoeidheid Nib Mid Mens Schoenen Lite paTYYB
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid