HOU ME OP DE HOOGTE Giorgio Amk Brato Bomber 52 Leder Jas Militaire Xl Leer Jacke 54
EN • NL
Ticketshop

Brato Jacke Xl Militaire Giorgio 52 54 Amk Bomber Leder Jas Leer wxHqEfzz

Eu pumps Strappy Sandalen 40 met Authentic hak Chloe F8Aqw Bomber 52 54 Militaire Amk Leer Brato Jacke Giorgio Jas Leder Xl
Xl 100 Damespullover Kasjmier hals Balldiri Ronde Cashmere Tweedelig Nachtblauw 8PZdqnw6

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieJacke Jas Bomber 52 Xl Leder Leer Giorgio Amk Militaire Brato 54van Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyGiorgio Jas Amk Militaire 54 Leer Bomber Xl Leder Brato Jacke 52. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Leder Jas 54 Amk Bomber Militaire Giorgio Jacke Xl 52 Brato Leer
Toga Flowing 4 Nicole Miller Long maat Ctw4Oq4
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid