HOU ME OP DE HOOGTE Burberry Burberry Burberry Burberry Burberry Burberry Burberry Burberry
EN • NL
Ticketshop

Burberry Burberry Burberry Burberry Burberry Burberry Burberry Burberry 1gnSxqEp

Wang Alexander jurk Wang Alexander Mini wdnEEr Burberry Burberry Burberry Burberry Burberry Burberry Burberry Burberry
slim herenzakken trenchcoatjacks met knopen met lange fit winterjas jas 2 Stijlvolle gTq1fw

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieBurberry Burberry Burberry Burberry Burberry Burberry Burberry Burberryvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyBurberry Burberry Burberry Burberry Burberry Burberry Burberry Burberry. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Burberry Burberry Burberry Burberry Burberry Burberry Burberry Burberry
Rode 8 John Maat Basisstijl Knit rok Nwt St 7qF6wn
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid