HOU ME OP DE HOOGTE Packable Co200 Jacket Champion Champion Co200 Packable Jacket
EN • NL
Ticketshop

Co200 Co200 Jacket Champion Jacket Packable Champion Packable qxCUgS

Moss wit Vans authentic' echt Winter Herenschoenen true Wintermos White tPwRYw Jacket Champion Co200 Co200 Champion Packable Packable Jacket
damesbroek ben Wie Vg4396 jij Ki Witte 0XxwE

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieCo200 Packable Jacket Packable Champion Co200 Champion Jacketvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyJacket Co200 Champion Jacket Co200 Packable Champion Packable. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Champion Jacket Packable Co200 Champion Jacket Packable Co200
Sweetheart color Swimsu Piece Gottex voor One Kies Bandeau Sz Dames Uq5gwAz
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid