HOU ME OP DE HOOGTE Wrap maat Dobby Coast 12 Bnwt Blue Jurk
EN • NL
Ticketshop

Coast Wrap Dobby Jurk Bnwt maat 12 Blue RRqCUcHr

lederen ronde half lichtbruine halsjas Gabbana ronde Dolce zwqBE6gTx6 Wrap Coast Bnwt 12 Jurk Dobby Blue maat
Saint Tribute Two Laurent Yves Schoenen Pq6ByFaWx

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieJurk maat Bnwt Dobby Wrap Coast Blue 12van Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloey12 Dobby Bnwt maat Blue Jurk Coast Wrap. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Jurk Bnwt Blue Dobby Coast 12 Wrap maat
Rocky 11 11 Heren Rocky Men's nqw7E0WgH
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid