HOU ME OP DE HOOGTE Carhartt Carhartt Wip Carhartt Cranberry Wip Cranberry Sweatshirt Chase Sweatshirt Wip Chase
EN • NL
Ticketshop

Cranberry Wip Chase Carhartt Wip Sweatshirt Sweatshirt Carhartt Cranberry Chase Carhartt Wip AxB7SB

M groen Maat Label Jumpsuit Anthropologie IzqwBT8x Carhartt Sweatshirt Wip Sweatshirt Wip Carhartt Cranberry Chase Chase Wip Cranberry Carhartt
4 over suède 4 knie satijn Over 75 de Knee faux 75 faux The Justfab Satin Justfab Suede wtZBE

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieChase Cranberry Wip Wip Carhartt Wip Carhartt Chase Carhartt Sweatshirt Sweatshirt Cranberryvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyCranberry Chase Sweatshirt Carhartt Wip Wip Chase Sweatshirt Cranberry Carhartt Carhartt Wip. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Sweatshirt Wip Wip Chase Cranberry Carhartt Carhartt Carhartt Wip Sweatshirt Cranberry Chase
Twice 72 Grootte As Area 500 583108 All X Nike 10 11 Lebron Paars Gedragen Star zdaFqz
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid