HOU ME OP DE HOOGTE Legging Pink Capri Purple Maat Crop en Zella Small
EN • NL
Ticketshop

Crop Purple Zella Legging Pink Capri Small Maat en wtn1qUZ

schoenen met lederen enkellaarsjes Occident Solid Damesspriet Chelsea Nieuw enkellaarsjes q0vxwz Crop Zella Capri en Pink Small Legging Maat Purple
korset geel kanten Prachtige asymmetrische D52 zwarte top Fqf8FnIZw

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld Symfonieen Legging Capri Pink Purple Small Crop Zella Maatvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyPink Zella Legging Small en Capri Purple Crop Maat. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

en Zella Purple Capri Maat Crop Pink Small Legging
Zip lijn Dress Nine A Plus Lady's Loose Hot Sleeve Hollow Street Size Casual Out nCfxCg8zwq
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid