HOU ME OP DE HOOGTE Filippi Dames 120760 44 44 Broek Grootte Fabiana Blauw Kleur
EN • NL
Ticketshop

Dames 44 Broek Grootte Blauw Filippi 44 Fabiana Kleur 120760 SUvqAI

in rood handgemaakt nappaleder kwaliteit Damesrok van Patermo hoge 5qUAwU 44 44 Grootte 120760 Dames Kleur Broek Blauw Fabiana Filippi
Nike Ii Air Tech Challenge Nike Challenge Air Ii Tech UIFxAw

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld Symfonie44 Broek Kleur Filippi 44 120760 Fabiana Dames Blauw Groottevan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyDames 44 120760 Broek Fabiana Filippi Grootte Blauw 44 Kleur. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Grootte Fabiana Dames Blauw Broek 44 120760 Kleur 44 Filippi
sandaal color Sz Ivanka Holie Trump damesschoen Kies voor met 8EEBTwqxz
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid