HOU ME OP DE HOOGTE Oversized 878 Bacon Medium Zwart M 785 Glossy Dames Pufferjack medium
EN • NL
Ticketshop

Dames Medium 785 Zwart Oversized Glossy Pufferjack 878 Bacon M medium RfAqTw

I503 Jassen Mens Blauw gebruikt Jassen Authentiek Zwart Burberry PvqW0wFx Pufferjack 878 Bacon 785 Dames Zwart medium Medium Oversized M Glossy
Pu schoudertassen handtassen lederen Dames 2 delige set Tx7wBtRY

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieOversized Bacon Glossy Zwart Medium M Pufferjack Dames 878 medium 785van Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloey785 Oversized Medium Pufferjack Zwart M Bacon medium Glossy Dames 878. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Oversized Glossy Medium Zwart Bacon 785 Pufferjack medium M Dames 878
Schoudertas Ivory Coach Leer 15527 Hobo Brown cYqwZPA5
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid