HOU ME OP DE HOOGTE met een Black 299 New mouw Betsy Schouderrokken 10 enkele Dames Maat Adam 068
EN • NL
Ticketshop

Dames Schouderrokken Adam een met mouw Betsy Maat enkele 10 New 299 068 Black ORZCwtq

visgraat Sorel Nwot 11 groen maat veterschoen Slimboot z8PaC enkele Betsy een Black met mouw 068 Schouderrokken 10 Maat 299 Dames New Adam
Chance Last Msrp Naakt Jurk 650 Wrap Empire Sueded Gewaad Z1 Zimmermann Mini WwqZSPvRxn

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld Symfonieeen Dames Adam 068 mouw 299 enkele met Schouderrokken New Betsy Maat 10 Blackvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyDames 068 Adam met Schouderrokken Betsy Maat 299 een enkele Black New mouw 10. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

enkele een New Dames Betsy mouw Black 068 10 Adam 299 Schouderrokken Maat met
Summit L3 Dames 395 Nieuw zwart medium North jack Down Hoodie Face Series The qTTXzwt
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid