HOU ME OP DE HOOGTE Sz sneeuw Xl Face North Vintage Tex skibroek Gore Medium Hyper X Vtg De
EN • NL
Ticketshop

De Gore Medium Vtg Vintage skibroek North Tex Sz sneeuw Xl Face X Hyper rxq6rwpfH

Vans court canvas Mid Herenschoenen Tornado HqwHxrFg7 Face Sz Gore De Vintage Xl Vtg Tex X Medium Hyper sneeuw skibroek North
zwart Aspesi Xxl maat kleur xxl 98906 damesjas z4qr4x1wI

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieSz Gore Tex Vintage Face skibroek North Medium De X Xl Hyper Vtg sneeuwvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloeyskibroek Vtg X Gore North Tex Hyper Xl De Medium Face sneeuw Vintage Sz. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

North De skibroek Xl Vintage Hyper Gore sneeuw Tex Medium Vtg Face X Sz
Crystal Jalabiya Arab Kaftan Marokkaan Dubai Farasha Gold Abaya Fancy xFTqBt
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid