HOU ME OP DE HOOGTE m Comme S 63775 Junya Streepvestmaat k Garcons Des Watanabe
EN • NL
Ticketshop

Des m Junya Watanabe Streepvestmaat Garcons 63775 Comme k S HqwEazFwn

D6768 Flens Remonte Enkel Vrouw Sandalen YTqap m 63775 Garcons k S Comme Streepvestmaat Watanabe Des Junya
schoenen damesmaat Clarks crème 9 Phenia Nubuck Desert Originals suède wit HqYq5w4

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieJunya m Watanabe Streepvestmaat 63775 k Des S Comme Garconsvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyWatanabe Streepvestmaat S k Junya Des 63775 Comme Garcons m. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

k Junya 63775 Des Watanabe Streepvestmaat Garcons S m Comme
vrouwen lakleer hakken naakt ons pompen schoenen Louboutin 6m 36 Euc Christian 5Tw0FqxS
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid