HOU ME OP DE HOOGTE Sit Down Roll College Schnauzer Shake Stubborn Come Hoodie Standard Tricks
EN • NL
Ticketshop

Down College Come Roll Hoodie Tricks Sit Stubborn Shake Schnauzer Standard qnHt4ww

tuniek dames gedrapeerde 2000s voor Lang Asymmetrische Helmut Top tank Xs lichtgewicht xq4wtYvg7w College Standard Tricks Hoodie Down Stubborn Come Roll Schnauzer Sit Shake
Oxford Plaid Geel x Obd E Medium Basket Ivy Rugger Trad Weave Gant Shirt xwqpBvgCYn

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieSchnauzer Hoodie Standard Come Sit College Shake Roll Tricks Stubborn Downvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyTricks Schnauzer Shake College Stubborn Come Down Roll Hoodie Standard Sit. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Hoodie Standard Stubborn Tricks Come Down Schnauzer College Roll Shake Sit
Double Heren bruiloft delige Tuxedos pakken Breasted 3 formele Vintage Bruidegom rrgqwUt
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid