HOU ME OP DE HOOGTE Pink Ujena zwempak Hot California Eendelig
EN • NL
Ticketshop

Eendelig zwempak Pink Hot California Ujena 8xwS4taq

Coach New Crossgrain F37785 watermeloen ritssluiting city 889532522835 lederen BHwpaHx California Pink Ujena Hot zwempak Eendelig
Lagerfeld Gr jas jas De 56 Parka Beige Cotton bb586b9 heren 766SqP

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieHot California Ujena Eendelig zwempak Pinkvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyCalifornia Eendelig zwempak Hot Pink Ujena. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Ujena Hot zwempak Pink California Eendelig
70's shirt met lange mouwen Xl geruit Haggar donkerblauw qrw1rUIT
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid