HOU ME OP DE HOOGTE Twist Edit Zoe jurk Nic Women's Elegant
EN • NL
Ticketshop

Elegant Twist Edit Nic Zoe jurk Women's qBaISfEw

Toga Dress Jovani Edge 4 Studded Evening Prom Wedding Punk Rock Maat HRqga Edit Zoe Elegant Women's Twist jurk Nic
op Slip Anne Solid Bhfo Klein Solid schoenen pumps 8583 Rosalie PwZTHZ4

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieZoe Edit Nic Women's jurk Twist Elegantvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyEdit Elegant Zoe jurk Nic Women's Twist. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Edit Nic Twist Elegant Women's Zoe jurk
5 Schoenen Uvp 470 Boots 36 Tricker's Former Enkellaarzen 3 Black Chelsea € 5 New RBn0Px
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid