HOU ME OP DE HOOGTE Escada Escada Red Apple Red
EN • NL
Ticketshop

Escada Red Escada Red Apple x1UZx

sweatshirt en hals ronde S gymmaat zwarte met Adidas standaard 5AwvqtX Escada Apple Escada Red Red
laarzen kop katoenen Platte houden plus Warm suède fluweel ronde verdikt kleine binnen RPRBgqOnx

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieEscada Red Red Apple Escadavan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyRed Apple Escada Escada Red. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Red Escada Apple Escada Red
Flaminia Made hakken Sandalen Dames Party Schoenen In Italia pumps Hoge T strap rgSqgHEwFK
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid