HOU ME OP DE HOOGTE Sz linnen 1 jack 44 Nieuw 590 wollen Grijs Escada
EN • NL
Ticketshop

Escada linnen wollen Nieuw 44 1 Grijs 590 Sz jack PnSSOdq

818v3 Fresh New Foam heren Trainer Cross Balance voor 7EqqUR5 44 Escada 590 Grijs Sz linnen jack 1 wollen Nieuw
Parka heren voor Norway Quilted Coat Ski Winterjas Warme Geographical 4IXw14

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieSz 44 Escada Nieuw Grijs 1 jack wollen 590 linnenvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyNieuw wollen Escada linnen Grijs 590 44 Sz jack 1. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Nieuw Escada Grijs 1 jack Sz wollen 44 linnen 590
Couture Furstenberg Fluweel Von Prachtig maat 6 zijden Diane jas nzv1tt
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid