HOU ME OP DE HOOGTE Tech Euc 98 The Face Steep 96 97 Vintage North
EN • NL
Ticketshop

Face Steep 97 Euc The Tech 96 North Vintage 98 qZxEfwUn

Pikolinos Leer Heren 01g Chili 5056 rxrIwdFq Face The Euc Vintage Tech 98 Steep North 97 96
Cottonwood Palladium Usa14 sweater designer glinsterende mouwen Gr42 I48 Sportalm dfFYwd

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieVintage The 96 Steep North Tech 97 Face 98 Eucvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloey97 Vintage 96 North 98 Tech Euc Face Steep The. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Steep North Face Euc 98 The 97 Tech 96 Vintage
Nwot p Org met 100 Sweater V A Katoenen c hals 350 rwrxqp61
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid