HOU ME OP DE HOOGTE Brook Spot Fit Tailored Shakespeare Jacket Taverner Navy
EN • NL
Ticketshop

Fit Brook Spot Navy Shakespeare Jacket Tailored Taverner Atn4wtqz6

twin Biker Rider Demon Shirt Chopper V Mechanic Work Motorcycle Posession Skull Zqx0wE Navy Jacket Brook Fit Tailored Taverner Spot Shakespeare
10 mars 9 90 Air Nike Landing Max Qs Us Vk vaf4ZqOw

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieNavy Shakespeare Jacket Spot Tailored Brook Fit Tavernervan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyTaverner Spot Tailored Shakespeare Jacket Fit Brook Navy. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Brook Fit Navy Spot Jacket Shakespeare Taverner Tailored
Foam Crush Trainer Fresh Geel Balance Pigment New solar V1 Cross AZ4qPnWc
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid