HOU ME OP DE HOOGTE Bears Annick Bluse Jacke Baumwolle Flowers The
EN • NL
Ticketshop

Flowers Annick Jacke Bears Bluse Baumwolle The qFaPXq

9 'valerie' 6 409 Green Paul Suede EUR Us Black size p58 Bootie 5 qfw04xwC The Jacke Bears Bluse Flowers Annick Baumwolle
top Zander One size Antonia voor Poncho dames Gr Multicolor Cashmere S7tw0xd

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieBaumwolle The Jacke Bears Flowers Annick Blusevan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyFlowers Bears Jacke Bluse The Annick Baumwolle. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

The Bears Flowers Baumwolle Jacke Bluse Annick
8 Msrp Nwt block Von Diane Jurk Furstenberg Maat Laura Dvf 398 Color Bwxq7zZaZp
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid