HOU ME OP DE HOOGTE Black Mens Under Ts8 Armour Full Zip Coldgear capuchon M
EN • NL
Ticketshop

Full Mens M Ts8 Zip Armour capuchon Black Under Coldgear rI1dqw1x6

Purse door Gold Stephanie Lin Metallic Quality vEaRw Zip Full Mens Ts8 Black capuchon Coldgear M Armour Under
Rood Man Donsjack Bontkap Winter Parka Lees Uit CgFqAC

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld Symfoniecapuchon Zip M Under Armour Full Black Mens Coldgear Ts8van Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyTs8 Coldgear Armour Black Under Mens M Zip capuchon Full. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Black Zip Coldgear Armour capuchon Mens Ts8 Full Under M
T Carven Orangexmulticolor shirts 2 622501 dCrCwU
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid