HOU ME OP DE HOOGTE in Italië Gebreide Eu Copains Maat 42 Les gemaakt top
EN • NL
Ticketshop

Gebreide in Italië top Copains Maat Les Eu 42 gemaakt BxqCT5

Man Jeans Straight Bugatti Straight Man Jeans Bugatti HxFFwBTU5q Gebreide Les Maat Copains 42 in gemaakt Eu Italië top
43 0 Afmeting Fratelli Us Eu Mocassins 10 9 Coccodrillo Collectie Rossetti Vk B7PZPnR

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieCopains Eu Gebreide 42 Maat Italië Les top gemaakt invan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyMaat 42 gemaakt Gebreide Les Italië in Copains top Eu. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

in Maat gemaakt Copains 42 Gebreide Italië Eu Les top
500 Stout Teen Ronde Bruine Heren Laarzen Blundstone xU6pEX
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid