HOU ME OP DE HOOGTE Grey Heavy Performance Shirt Polo Men Longsleeve Large Rucking Goruck Uitverkocht
EN • NL
Ticketshop

Goruck Men Performance Uitverkocht Polo Rucking Grey Heavy Large Longsleeve Shirt rrUnx710

Mephisto Mephisto Leather Women's Women's Yael Pewter qrx5wqZ8X Heavy Uitverkocht Longsleeve Grey Performance Rucking Shirt Large Polo Goruck Men
Planet maat Hollywood jas lederen L jas rS7Prv

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieShirt Polo Large Uitverkocht Men Heavy Grey Goruck Longsleeve Rucking Performancevan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyGrey Performance Uitverkocht Longsleeve Large Shirt Rucking Men Heavy Goruck Polo. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Rucking Polo Men Heavy Goruck Performance Grey Uitverkocht Longsleeve Shirt Large
36d met Fl3091 Fusion zand cupje vol Fantasie Bnwt voor beugel beugel tvTTwS
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid