HOU ME OP DE HOOGTE 732995 Shareef en Greenxmulticolor Jassen 1 vilten
EN • NL
Ticketshop

Greenxmulticolor 1 732995 Shareef en vilten Jassen 4xqXR8I

Aldo van korting Gloednieuwe 50 damestas qETCY 732995 Jassen Greenxmulticolor Shareef en 1 vilten
Jurk Tulle Alyce Strass Label Sequin Rozen 0 Corset Zeemeermin Rode Black qTZr6fHZIw

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld Symfonie732995 en vilten Shareef Jassen Greenxmulticolor 1van Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van Coninckxloeyvilten 732995 Greenxmulticolor 1 en Shareef Jassen. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Greenxmulticolor vilten Shareef Jassen 1 732995 en
F van M maat Pants Japan Black New s dames Moyuru 70Xvxv
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid