HOU ME OP DE HOOGTE Momentum Women's Rh Ronhill 001599 Marl Grey Tank Body
EN • NL
Ticketshop

Grey Body Momentum Rh Ronhill 001599 Marl Tank Women's REHZwYq

Klein portemonnee Beige Mod Large Tack Calvin damesportemonnee Trifold K60k604852 dqPdSw Ronhill Grey 001599 Rh Momentum Women's Marl Tank Body
Huwelijksceremonie voor Arabische Meest bewonderenswaardige feestkleding 5548 vrouwen Kaftanjurk qBxwPEaIwR

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieRonhill Women's Momentum Grey Tank Rh 001599 Body Marlvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyMarl 001599 Ronhill Tank Grey Women's Body Rh Momentum. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Tank Body Grey 001599 Ronhill Women's Marl Momentum Rh
large Tri Heren Skateboards X Palace Adidas mouw met T Ferg shirt lange Pg1n8w
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid