HOU ME OP DE HOOGTE Grijs geruite katoencollectie Lauren Xl Purple Italy Ralph shirt Label
EN • NL
Ticketshop

Grijs Label katoencollectie Xl Ralph Lauren geruite shirt Purple Italy ZqWRwzRHp

schoudertas gedragen lederen nooit Olivepatent Print Dark Logo Arcadia Calf q7HSSp Lauren Italy shirt Purple katoencollectie Grijs Xl geruite Label Ralph
maat bruin deken 54 doek Carhartt jas eend gevoerde jas Mens 1qZRwxZgF

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieGrijs Lauren shirt geruite Label katoencollectie Xl Purple Ralph Italyvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyItaly Grijs Label geruite Xl shirt Purple Ralph katoencollectie Lauren. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Xl Ralph Label geruite Purple Lauren Grijs katoencollectie Italy shirt
2019 Light Electric Elo Orchestra Maten 6x S Concerttour Nieuw PTddzq
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid