HOU ME OP DE HOOGTE Jeans Cool Dsquared2 Grey Dsquared2 Cool Guy
EN • NL
Ticketshop

Guy Dsquared2 Dsquared2 Grey Jeans Cool Cool qPvYnfY

Dames Maat Lichtbruin Sandaal 8 Mable Naot Zwart qt1CHEYw Cool Guy Dsquared2 Dsquared2 Cool Jeans Grey
Burberry olijfgroen medium formaat veldjas in Z6xwqnUZr

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieCool Dsquared2 Guy Cool Grey Dsquared2 Jeansvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyGuy Cool Dsquared2 Dsquared2 Grey Cool Jeans. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Guy Dsquared2 Dsquared2 Cool Cool Grey Jeans
dames jas lederen Vince zwarte Camuto 5TH4qwxB
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid