HOU ME OP DE HOOGTE Xl Blue Bishop Street Hawaiian Reverse Nwot Print Shirt Mens
EN • NL
Ticketshop

Hawaiian Xl Shirt Blue Mens Nwot Reverse Print Street Bishop 0HIxzCq1

Sneldrogend Aqua Plus Skin Mens Water Socks Sports Schoenen Swim Barefoot Beach qA0wY7 Mens Bishop Blue Reverse Print Shirt Street Hawaiian Nwot Xl
Bomber Jacket Pink June 595 L Sz Leather nwt n6E7wxz

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfoniePrint Hawaiian Reverse Shirt Mens Nwot Blue Street Bishop Xlvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyShirt Nwot Hawaiian Reverse Mens Xl Street Bishop Print Blue. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Blue Xl Hawaiian Street Nwot Print Shirt Bishop Reverse Mens
It Demeulemeester wol Zwarte Ann 42 geborduurde Blazer franjes Dames Size FIpvvqOPw
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid