HOU ME OP DE HOOGTE Button Fit Blazer Heren Casual Zakken Solid Mage One Business Slim Flap
EN • NL
Ticketshop

Heren Blazer One Casual Mage Flap Solid Fit Slim Business Button Zakken SdwAxqa

maat jurk kanten kwaliteit Hoge luxe S 1W0ffZ Zakken Casual Mage Slim Flap Fit Business Heren One Button Blazer Solid
Maat 7 Ons Loafers Black Bally Mils xzwqtZxnR8

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieSolid Flap Fit Mage One Slim Button Business Blazer Zakken Casual Herenvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyZakken Solid One Business Blazer Slim Flap Casual Heren Fit Button Mage. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Blazer Casual Zakken Mage Button Heren Slim Business One Flap Solid Fit
Toe Schoenen Puntige Britse Lederen Brogue Heren Hak Chique Zakelijke Formele Laarzen Lage pBpqZY
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid