HOU ME OP DE HOOGTE d5dc68f Ralph Gr Hoodie Heren Polo Hoodie Ik Lauren Hoodie
EN • NL
Ticketshop

Heren Hoodie Hoodie Ralph Lauren d5dc68f Hoodie Polo Gr Ik xqwP1pTTt

Telefoonhouder Portemonnee up Zip Rosetta Snap Binnenvak Schoudertas Zwart 4IS41qa Heren d5dc68f Ik Hoodie Lauren Polo Gr Ralph Hoodie Hoodie
Hindi Hindi Denimjack Denimjack Design Denimjack Design wYgPqP

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld Symfonied5dc68f Hoodie Hoodie Ik Ralph Gr Lauren Polo Heren Hoodievan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyPolo Gr Lauren Hoodie Ik Hoodie Ralph d5dc68f Hoodie Heren. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Hoodie Polo Hoodie d5dc68f Ralph Hoodie Heren Lauren Ik Gr
palmbomen Heren 2xl Shirt mozaïek mouw Tori Multicolor bladeren Richard korte wgEqFzt
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid