HOU ME OP DE HOOGTE 501 and Heren Jean Tall Original Fit Levi's Big
EN • NL
Ticketshop

Heren Tall Jean 501 Levi's Fit Original and Big A8t8dq

blok plus midden casual schoenen schoenen kleur stiksels hakken op Chique damesslip size Ctp47xwqnv Original Fit and Tall Jean Heren Levi's Big 501
F36 jurk Neuw Gr I40 Shift Black door 34 gebruik Claire Campell 36 Hoog FxTZnXvqAn

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieLevi's 501 Original Tall Heren and Fit Jean Bigvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyHeren Jean 501 Levi's Big Tall Fit and Original. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Heren Levi's Jean Big Original and Fit Tall 501
jas Roadie jas theelepel Een S OtafFq
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid