HOU ME OP DE HOOGTE Xl Jasjas Black Anorak Parka Herenjas Winterjas Woolrich Gr
EN • NL
Ticketshop

Herenjas Anorak Parka Xl Black Winterjas Woolrich Jasjas Gr wv0fd0qI

Strap Johnson Camera Bag Crossbody Black Kitsch Shoulder Purse Betsey Clutch dtnzqt Woolrich Parka Anorak Herenjas Winterjas Xl Jasjas Gr Black
Denim Varsity Lauren York Maat Jack Ralph Xl Tigers Polo Heren New P Rl ISzC5wxq

Neretva Ensemble

Met het lenteconcert ‘Westwaarts!’ kiest het Neretva Ensemble voor muziek uit en geïnspireerd door Noord-Amerika, waarmee zich een brede waaier aan thema’s, componisten en muziekgenres opent. Op het programma staan onder meer het eerste deel uit de fenomenaleNieuwe Wereld SymfonieXl Gr Woolrich Herenjas Jasjas Parka Black Winterjas Anorakvan Dvorák,An American in Paris Suitevan Gershwin en een selectie van Broadwaymuziek.

Daarnaast heeft Neretva de eer om samen te werken met de jonge harpisteFanny Van ConinckxloeyBlack Herenjas Gr Anorak Winterjas Xl Woolrich Jasjas Parka. Met de intiemeAriavan Grandjany en de passioneleBaroque Flamencovan Amerikaans componiste Henson Conant laat zij ons de harp ontdekken in al haar facetten. Kom genieten van dit veelzijdige programma op ons concert in Brugge (11/5) of Antwerpen (13/5)!

Meer info
Tickets

Het Neretva Ensemble is een 50-koppig vrijetijdsorkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziekwoord. Gedurende haar reeds 14-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks en wereldmuziek.

Black Jasjas Gr Woolrich Anorak Parka Herenjas Xl Winterjas
Fluweel Maya Antiek Operakap Usa Goud No Zijde Burnout Kimono Fringe Matazaro URRAwBq
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website voor u beter werkt. Lees meer over ons privacybeleid